Onderhoud

Reparaties worden bij voorkeur uitgevoerd op telefonische afspraak, of per email.
Na het maken van een afspraak kunt u de fiets op de afgesproken dag ’s ochtends brengen en in de (late) namiddag weer afhalen.
In principe bent u uw fiets nooit meer dan een dag kwijt.

U kunt uw fiets brengen vanaf 9.00 uur.

Sommige van onze klanten komen van ver. Als u een afspraak maakt voor de ochtend kunt u er vaak op wachten. In het hoogseizoen is dit helaas niet altijd mogelijk.

In verband met de beschikbare stallingsruimte vragen wij onze klanten om de fietsen tijdig te brengen en af te halen.

Voor kleine reparaties / afstelwerkzaamheden aan ‘nieuwe’ fietsen proberen we waar mogelijk natuurlijk tussendoor even tijd te maken. Wel graag eerst even bellen.

 

Bij ons is service beslist niet de zwakste schakel .......

Uw fiets is bij ons altijd in goede handen. Of het nu gaat om de uiterst nauwgezette afmontage bij de aanschaf van uw fiets of een broodnodige reparatie na jaren rijplezier, uw fiets krijgt alle aandacht van uitstekende vakmensen. En laten we wel wezen, dat laatste lijkt helaas bij steeds meer collega's in het land te ontbreken. Helaas verschijnen er ook in de rijwielbranche steeds meer dozenschuivers zonder al te veel kennis van zaken.

In een verkoopgesprek mag u van ons eerlijke voorlichting verwachten. Wij vertellen niet alleen de voordelen van een product maar ook de nadelen. Iedere verkoop is voor ons belangrijk, maar we verkopen niet ten koste van alles. Bovendien kunnen we u vaak adviseren op basis van onze eigen ervaringen en die van kilometervretende klanten. Als u veel vragen heeft is het aan te bevelen om 's ochtends bij ons langs te komen. Dan hebben we meestal meer tijd voor u.

Inruilen

Natuurlijk ruilen we bij aankoop van een nieuwe fiets uw oude kameraad in.
Dat wil zeggen, bijna altijd. Sommige modellen zijn helaas zo onpopulair dat we ze echt niet meer in kunnen ruilen. Bovendien hanteren we een aantal simpele spelregels.

  • Als u één fiets koopt kunt u ook maar één fiets inruilen.
  • Is een fiets afgeprijsd, dan kunt u kiezen: óf inruilen óf de korting.

In de meeste gevallen komen we er samen wel uit.

Tussen Venlo en Roermond kan uw nieuwe fiets GRATIS worden bezorgd.